header banner
Default

Rize maçta değildi, ancak antrenmanlara başladı


Table of Contents

    BtcTurk Yeni Malatyaspor’da sezonun en kritik maçı olan Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen orta saha oyuncusu Afriyie Acquah, son hafta Malatya’da oynanacak olan Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasının hazırlıklarında yer aldı.

    Süper Ligin 33.haftasında deplasmanda Çaykur Rizespor’a 3-0’lık skorla kaybederek, kümede kalma şansını mucizelere bırakan BtcTurk Yeni Malatyaspor, ligin 34.haftasında 25 Temmuz Cumartesi saat 21.00’da Yeni Malatya Stadyumu’nda Gaziantep Futbol Kulübü ile karşı karşıya gelecek. 

    Ligde şuana kadar topladığı 32 puanla 16.sırada yer alan ve kümede kalma umutlarını mucizelere bırakan sarı siyahlılar, Orduzu Pınarbaşı Nurettin Soykan Tesisleri’nde, teknik direktör Hikmet Karaman nezaretinde Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. 

    BtcTurk Yeni Malatyaspor’da, sakatlığı nedeniyle sezonun en kritik karşılaşması olan Çaykur Rizespor maçında, son gün antrenmanındaki sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen orta saha oyuncusu Afriyie Acquah’da Gaziantep Futbol Kulübü maçının hazırlıklarında yer aldı. Acquah, takımdan ayrı düz koşu yaparken, Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşmasında forma giyip giyemeyeceği maç gününe kadar netlik kazanacak.

    Kümede kalma umutlarını mucizelere bırakan Doğu Anadolu temsilcisinde ağızları bıçak açmazken, teknik heyet ve futbolcuların bir hayli moralsiz oldukları gözlendi.

    Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

    • Yeni Malatyaspor

    UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.

    UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

    Sources


    Article information

    Author: Michael Warren

    Last Updated: 1699979882

    Views: 1111

    Rating: 3.7 / 5 (96 voted)

    Reviews: 97% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Michael Warren

    Birthday: 1921-08-08

    Address: 236 Todd Junction, Port Marissastad, AR 54617

    Phone: +3726701209500622

    Job: Article Writer

    Hobby: Snowboarding, Juggling, Golf, Rock Climbing, Sewing, Survival Skills, Reading

    Introduction: My name is Michael Warren, I am a talented, transparent, sincere, multicolored, daring, cherished, honest person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.