header banner
Default

Kuruluşunuz hazır mı?


Anneler Günü
Anneler Günü

Anneler Günü’nü planlamadan önce önerilerimize göz atın.

Anneler Günü’nü planlamadan önce önerilerimize göz atın.

Buba’s Bosphorus

Annenizle Boğaz manzaralı bir mekanda brunch ya da kahvaltı keyfi yapmak isterseniz, Buba’s Bosphorus’u tercih edebilirsiniz. Sizi Rumelihisarı’nın sakin ve keyifli bir köşesine davet eden mekan zengin serpme kahvaltısıyla öne çıkıyor. Peynirlerden şarküteri ürünlerine, reçeller ve kahvaltılık ezmeden hellim peyniri, sigara böreği, sosis, pişi ve menemen gibi sıcak alternatiflere uzanan serpme kahvaltı gerçekten iştah kabartıyor. Kaymak, mozzarella ve sucuk, Silivri’deki Kurfallı manda çiftliğinden geliyor. Karakovan balı ise Kadıköy Çarşı’nın gedikli esnafı Eta Bal’dan temin ediliyor. Yusuf Ziya Paşa Köşkü’nün hemen eteğinde yer alan Buba’s Bosphorus annesiyle sakin bir ortamda hasret gidermek isteyenler için ideal. 

Ranchero

Şehirde Meksika mutfağı dendiğinde ilk akla gelen adres olan Ranchero annesini okyanus ötesi lezzetlerle şımartmak isteyenlere hitap ediyor. Mekanın menüsünde bir Meksika klasiği olan fajita, rengarenk taco’lar ve nefis burrito’lar var. Ranchero vejetaryen ve vegan annelere de alternatifler sunuluyor. Ranchero’nun Ataşehir Watergarden şubesinde, Anneler Günü’ne özel bir atölye etkinliği de gerçekleştirilecek. Tacos Famiy isimli atölyeye katılan çocuklar, babalarıyla birlikte anneleri için birbirinden özel taco’lar hazırlayacak. Bu yıl Anneler Günü’nü Meksika usulü lezzetlerle kutlamak isterseniz, adresiniz Ranchero olsun.

Plaj Yolu Sokak 4, Suadiye. Reasürans Çarşısı 53, Nişantaşı. Watergarden AVM 29, Ataşehir. Fişekhane, Büyükyalı İstanbul Sitesi F Blok 52FA, Zeytinburnu. www.ranchero.com.tr

Elif’in Gizli Bahçesi

Annenizle İstanbul’a yakın huzurlu bir yerde, doğayla baş başa bir hafta sonu kaçamağı yapmaya ne dersiniz? Elif’in Gizli Bahçesi, uçsuz bucaksız doğa manzarasını ayağınıza getiriyor. Dağ evleri ve otantik ortamıyla sizi doğanın tam kalbine davet eden Elif’in Gizli Bahçesi’nde anneniz hem ruhunu hem de bedenini dinlendirecek. Kestane ve meşe ağaçlarıyla sarmalanan Elif’in Gizli Bahçesi, Sapanca’ya 10 dakika (5 km), İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanına ise 45 dakika (100 km) mesafede bulunuyor.

Polat 1 Caddesi 28, Sapanca. instagram. com/elifingizlibahcesi

Fairmont Quasar Istanbul

Annenizin yorgunluk atıp huzur bulmasını isterseniz onu Fairmont Quasar Istanbul çatısı altındaki Willow Stream Spa’ya götürün. Burada 8-14 Mayıs tarihleri arasında deneyimli terapistler tarafından uygulanan Türk hamamı ritüeli ‘Luxury Hammam by gülsha’ anneniz için şahane bir hediye olabilir. Hamam keyfinin yanı sıra vücut ve yüz masajı da içeren 90 dakikalık ritüelin sonunda annenizin kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine emin olabilirsiniz. Terapinin sonunda annenize Gülsha misel su, arındırıcı gül tozu, gül suyu spreyi, gece iksiri ve el kreminin yer aldığı bir set hediye edileceğini de not düşelim.

Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı

Ayasofya Hürrem Sultan Hamamı

Tarihi yarımadadaki Hürrem Sultan Hamamı, Anneler Günü’nde kişiye özel bakımlar ve uygulamalar sunuyor. Geleneksel kese uygulamasıyla başlayan, göbek taşında dinlendirici köpük, baş ve boyun masajıyla devam eden ve erguvan özlü nemlendirici-sıkılaştırıcı vücut kil maskesiyle son bulan Keyf-i Hamam uygulaması, baharı taze bir ciltle karşılamak isteyen anneleri bekliyor. Hamamda annelere yönelik hediyelik eşyalar, dekoratif hamam objeleri ve aksesuarlar da var.

İlginizi çekebilecek diğer içerikler

    Sources


    Article information

    Author: Michael Morgan

    Last Updated: 1702070282

    Views: 611

    Rating: 3.7 / 5 (85 voted)

    Reviews: 81% of readers found this page helpful

    Author information

    Name: Michael Morgan

    Birthday: 1914-07-26

    Address: 62163 Melissa Common Suite 401, New Christiantown, ME 28873

    Phone: +4719907888794342

    Job: Quantum Physicist

    Hobby: Motorcycling, Calligraphy, Bowling, Table Tennis, Aquarium Keeping, Sewing, Basketball

    Introduction: My name is Michael Morgan, I am a skilled, radiant, bold, vivid, Determined, resolved, vibrant person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.