header banner
Default

Investeerders kiezen nu InQubeta nadat Dogecoin miners zijn vertrokken


De populariteit van de toonaangevende meme-coin Dogecoin kreeg tussen augustus en oktober een sterke klap nadat enkele van de miners zich hadden teruggetrokken. Als gevolg hiervan stromen veel Dogecoin-klanten nu massaal naar andere top-altcoins zoals InQubeta (QUBE).

Aangedreven door Ethereum helpt InQubeta startups die werkzaam zijn op het gebied van kunstmatige intelligentie authentieke investeerders voor hun projecten te vinden en hun groeitrajecten te versnellen.

De populariteit van InQubeta is gestegen, ook al bevindt het zich nog in de presale fase. Terwijl sommigen denken dat dit komt door het unieke model van InQubeta, denken anderen dat dit te danken is aan het enorme succes in de presale. Het is waarschijnlijk een van de beste nieuwe ICO’s van 2023 nadat de presale financiering onlangs de $3,5 miljoen overschreed.

InQubeta: AI-startups helpen groeien

VIDEO: I Spent $999,999,999 on Dogecoin And This Happened...
DangerouslyFunny

InQubeta maakt gebruik van blockchain-technologie om startups toegang te geven tot financieringsmogelijkheden om hun ideeën tot leven te brengen. Het is ook een plek waar investeerders veelbelovende kansen kunnen verkennen, zelfs voordat ze op de markt worden geïntroduceerd. Deze unieke eigenschap van InQubeta geeft niet alleen een early bird-voordeel, maar stelt beleggers ook in staat de concurrentie voor te blijven. De AI-revolutie ontsluit nieuwe groeimogelijkheden over de hele wereld en InQubeta zou kunnen profiteren van een early mover-voordeel.

Om naadloze transacties mogelijk te maken, heeft InQubeta een native cryptocurrency uitgerold, het QUBE-token. De QUBE-cryptocurrency kan in de voorverkoop worden gekocht en is opgenomen in de nieuwe altcoins die het potentieel hebben om 100x winst op te leveren. Het heeft veel kopers aangetrokken vanwege de intuïtieve interface en gebruiksvriendelijke functies.

QUBE heeft een deflatoir model dat is ontworpen om prijsschommelingen te beteugelen. In een deflatoire cryptocurrency mag het aanbod niet boven de vraag uitstijgen en wordt het altijd schaars gehouden. Zelfs als het de vraag overtreft, wordt het extra aanbod vernietigd door de tokens naar een burn-wallet te sturen. Omdat het tokenaanbod beperkt is, worden schommelingen in de prijs geminimaliseerd terwijl de waarde stabiel blijft.

Het QUBE-token speelt ook een belangrijke rol in het bestuur van het platform. Aangedreven door een gedecentraliseerd autonoom organisatiemodel (DAO), betrekt de bestuursstructuur van InQubeta alle belanghebbenden bij het besluitvormingsproces. Dus als een lid van de community een suggestie in gedachten heeft, kan hij of zij een voorstel indienen, waarna het door andere leden van de gemeenschap wordt beoordeeld. Het laatste woord ligt echter bij de QUBE-tokenhouders die stemrecht krijgen. Zodra het voorstel in stemming is gebracht, kunnen QUBE-tokenhouders deze privileges gebruiken om hun mening te uiten over een reeks voorgestelde wijzigingen.

Als je een startup bent die InQubeta wil verkennen, is het eerste dat je in orde moet krijgen een aanbod voor de investeerders. Deze aanbiedingen zouden inhouden wat investeerders kunnen verwachten als ze ervoor kiezen om in een startup te investeren. Alle aanbiedingen worden getokeniseerd, in NFT’s geslagen en vervolgens geüpload naar de NFT-marktplaats van InQubeta. Hier kunnen beleggers alle aanbiedingen kritisch bekijken en goed geïnformeerde beslissingen nemen. Ze kunnen dan een NFT kopen en ervoor betalen met hun QUBE-tokens. Deze NFT’s kunnen worden gefractioneerd, wat betekent dat iedereen een startende investeerder kan zijn, ongeacht zijn of haar budget.

Als je geïnteresseerd bent in InQubeta, bezoek dan de InQubeta-presale om QUBE-tokens te kopen.

De populariteit van Dogecoin lijdt onder het vertrek van miners

VIDEO: Don’t invest into Dogecoin! Here’s why…
Jeff Sekinger

Dogecoin is de eerste meme-coin en is geïnspireerd op een Japans hondenras. De populaire meme-coin maakt gebruik van het proof-of-work-consensusprotocol voor het beveiligen van zijn netwerk en het verifiëren van alle transacties. Het native token van het platform staat bekend als DOGE en wordt over de hele wereld veel gebruikt als betalingsvaluta.

Onlangs heeft de populariteit van DOGE geleden toen mijnwerkers besloten te stoppen en de focus te verleggen naar andere populaire cryptocurrencies. Als gevolg hiervan wordt de prijs geconfronteerd met een neergang. Langetermijnhouders geloven echter dat DOGE zich zou kunnen herstellen, omdat het de favoriete cryptocurrency van liefhebbers van meme-coins blijft.

Conclusie

VIDEO: ARE YOU READY DOGECOIN HOLDERS!!! DOGECOIN UPDATE! #DOGECOIN #DOGE
Myles G Investments

Dogecoin, ooit een lieveling van fans van meme-coins, heeft in het recente verleden een aanzienlijke daling gezien, ondanks erkenning door grote bedrijven als Tesla. Dit dwingt crypto-investeerders om naar alternatieven te zoeken.

InQubeta positioneert zichzelf als een alternatief voor investeerders die de dalende Dogecoin meme-coin ontvluchten. Het voert momenteel een presale uit voor het native token QUBE.

Sources


Article information

Author: Kathleen Hall

Last Updated: 1699646642

Views: 1078

Rating: 3.9 / 5 (117 voted)

Reviews: 94% of readers found this page helpful

Author information

Name: Kathleen Hall

Birthday: 1980-11-30

Address: 8074 Wilkinson Courts, Stephenton, KS 68957

Phone: +4821470586299096

Job: Speech Therapist

Hobby: Coin Collecting, Rowing, Card Collecting, Photography, Reading, Cycling, Scuba Diving

Introduction: My name is Kathleen Hall, I am a rare, esteemed, cherished, proficient, forthright, Open, welcoming person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.