header banner
Default

Chris Burniske voorspelt een koers voor Solana van 520 dollar


Chris Burniske staat binnen de crypto-wereld bekend als een groot aanhanger van Ethereum, maar nu voorspelt hij een gigantische koersexplosie voor Solana. De analist verwacht namelijk dat Solana tijdens de volgende bullrun naar de koers van 520 dollar doorschiet, wat vanaf het huidige koersniveau een stijging van meer dan 2.500 procent zou betekenen.

Solana koers van 520 dollar

Volgens Chris Burniske, de oprichter van Placeholder Capital en het voormalige hoofd van de crypto-afdeling van ARK Invest, zal Solana tijdens de volgende bullrun het dubbele van zijn all-time high van 260 dollar van november 2021 bereiken.

“Ervan uitgaande dat Solana het dubbele van zijn huidige all-time high bereikt, wat ik mogelijk acht, maar ik kan er altijd naast zitten”, aldus Burniske die zichzelf hier ook een beetje indekt.

Solana handelt op het moment van schrijven tegen een koers van 19,54 dollar. Wat dat betreft is er weinig over van het project dat in 2021 furore maakte binnen de industrie.

Ondanks de stevige daling vanaf de all-time high heeft Solana nog altijd een market cap van 8,02 miljard dollar en staat het op plek 9 op CoinMarketCap. Wat dat betreft is er wellicht nog hoop voor het project.

Solana beter dan Ethereum?

Solana staat bekend als een rivaal van Ethereum, omdat het een blockchain is die zijn focus ook legt op smart contracts. Chris Burniske ziet het wel zitten in Solana en voorspelde eerder deze maand zelfs dat Solana het waarschijnlijk beter zal doen dan Ethereum tijdens de volgende bullmarkt.

Volgens Burniske heeft Solana verschillende factoren die het een kleine voorsprong geven op Ethereum. “Stille productlanceringen, betere functionaliteit, lagere transactiekosten, meer transactiedoorvoer, geen hype – allemaal tekenen van een nieuwe productcyclus die tot leven komt uit de as van de bearmarkt”, zo spreekt de analist.

Verder verwacht Burniske dat Bitcoin, Ethereum en Solana geen nieuwe dieptepunten meer zullen noteren in 2023; en dat de lange termijn opwaartse trend de komende twee jaar zal doorzetten voor de markt.

Gratis 10 euro aan Crypto

Wil je de cryptowereld betreden en wellicht Solana of een andere crypto kopen? Dan hebben we geweldig nieuws voor je! Dankzij een speciale deal tussen Newsbit en Bitvavo, een van de meest toegankelijke en gebruiksvriendelijke crypto beurzen in Europa, krijgen onze lezers een exclusieve aanbieding.

Als je je aanmeldt bij Bitvavo via de onderstaande knop, ontvang je niet alleen 10 euro gratis, maar betaal je ook geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Sources


Article information

Author: Tammy Jones

Last Updated: 1699463762

Views: 1047

Rating: 4.8 / 5 (72 voted)

Reviews: 83% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tammy Jones

Birthday: 1917-06-07

Address: 053 Ortega Vista Suite 231, Hensonland, CA 37376

Phone: +4800977850180941

Job: Police Officer

Hobby: Bowling, Ice Skating, Camping, Singing, Juggling, Snowboarding, Embroidery

Introduction: My name is Tammy Jones, I am a unguarded, Open, skilled, accessible, enterprising, spirited, steadfast person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.